We zijn een stichting!

 20 maart 2019

Het Paradijs is mega trots om jullie te vertellen dat we sinds vandaag een stichting zijn met een paradijselijk bestuur. Vanaf heden zullen wij zakelijk en artistiek worden bijgestaan door: Carry Hendriks, Loes van der Pligt en Jan Zoet!

We zijn ontzettend blij met de steun van ons bestuur en kunnen niet wachten om met jullie de grote zalen te bestormen! Carry Hendriks is koningin in het porren en vragen stellen waar je van wakker ligt. Carry werkte voorheen met Wunderbaum en De Warme Winkel en zit tevens in het bestuur van La Isla Bonita. Een echte collectief expert!

Loes van der Pligt is de artistieke leider van de Mime opleiding en kent ons daarom door en door. Vanaf ons eerste jaar op de mime opleiding heeft ze ons bevraagd, ondersteund en bijgestaan waardoor we extra trots zijn dat Loes deel uit maakt van ons bestuur!

Jan Zoet is bijna bij iedere kunstzinnige ….(happening) te vinden! Een cultuur omnivoor first class! Als algemeen directeur van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam maakte hij de school voor ons een huiselijke broedplaats waar we ons tijdens onze studie altijd welkom en thuis hebben gevoeld. Jan kent de theatersector van top tot teen, was directeur van de schouwburg Rotterdam en heeft misschien wel 80% van alle jaarlijkse voorstellingen gezien.
Een paradijselijke theaterkijker dus !

Sluit Menu